Doe het zelf

WHAT WIX DO?

WIX POWER UP WEBSITES AND BLOGS THAT LOOK BEAUTIFUL.

Built for Speed and Reliability

Dit alles resulteert in krankzinnige snelheden en een gegarandeerde uptime van 99,9%. Dus als uw laatste post het hele internet overgaat, blijft uw website gewoon draaien op maximale snelheid. So what are you waiting for, it’s go time.

The power of WiX

Elke website of blog kan worden gemaakt met een volledig unieke look! Kies uit meer dan 100 prachtige thema’s en plugins. Gebruik uw eigen domeinnaam, widgets, verander kleuren, aangepaste achtergronden, en nog heel veel meer.

Start publishing

Het hebben van een website zou niet moeten betekenen dat u uren kwijt bent met het optimaliseren van uw server en het bestrijden van beveiligingsgevaren. Met het Beheerde Wix platform regelen wij de technische zaken voor u.

Doe het zelf U kunt Uw eigen Wix website maken

Get your wix site now

Wilt u zelf een Wix Website maken? Dan is Wix een mooie tool om dit te doen. Start nu en maak een unieke website met wix en als het nodig is helpen wij u graag.

                                           

 

 

Via Wix is het mogelijk om gratis een website te maken via een drag & drop editor. De layout kan zelf samengesteld worden of er kan er gekozen worden voor templates die te bewerken zijn. Bij de gratis website worden er advertenties door Wix getoond. Bij de betaalde versie zijn er een aantal voordelen, waaronder geen advertenties en een eigen domeinnaam en nog veel meer.

 

 

Yellowdesign-wix doe het zelf

 

 

 

Wix.com is een toonaangevend web ontwikkelplatform in de cloud met miljoenen gebruikers over de hele wereld. We zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig en makkelijk mooie, professionele websites kan maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en breng uw bedrijf zonder kennis van programmeren online. Promoot uw onderneming, stel uw kunst tentoon, maak een online winkel of probeer nieuwe ideeën. Wix is een websitemaker waarmee u gratis een gepersonaliseerde kwalitatieve website kunt maken. Blader door onze collectie prachtige websitetemplates. U vindt hier massa’s mooie ontwerpen die helemaal kunnen worden aangepast.

Back to Top