Website Onderhoud

WHY INVEST IN YOUR WEBSITE?

Wanneer je website eenmaal online staat ben je nog niet klaar, een website waar  wat te beleven valt is aantrekkelijk voor zoekmachines. Het is dus voor jou als ondernemer die gevonden wil worden belangrijk je website “levend” te houden,  het plaatsen van nieuwe content, aanbiedingen  en  bijvoorbeeld zo nu en dan een blog  helpen om je website “levend” en dus interessant voor zoekmachines te laten zijn.

Website Onderhoud Service

Onderhoud

Yellowdesign helpt u bij het onderhoud van uw website. Wij kunnen kleine wijzigingen snel en efficient uitvoeren, zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen enz.

Yellow Pro's

Wij zijn top-level prof’s en hebben meer als 100+ wix & wordpress websites ontworpen of het nu je eerste site of een lopende Website is dat vernieuwd of onderhouden moet worden, kunnen wij u helpen schitteren!

Altijd up to date

Het internet verandert voortdurend. Daarom is het raadzaam om periodiek website onderhoud te plegen, zodat uw website altijd up to date blijft.

 

[/plan]

Basic onderhoud

€35,- p/uur
  • 1 uur onderhoud
  • Wix of wordpress
  • Technische hulp m.b.t. uw website
  • en meer

Wix standart onderhoud

€30,- maand
  • 40/min onderehoud
  • Wix abonement
  • Technische hulp m.b.t. uw website
  • en meer

 

 

Alle pakketten zijn inclusief 

Toevoegen of vervangen van teksten en foto’s

Toevoegen en vervangen van nieuwe pagina’s

Toevoegen en bijwerken van periodieke acties/aanbiedingen

Toevoegen van nieuwe producten (webwinkels)

Toevoegen of wijzigingen doorvoeren in formulieren

Installeren en instellen van wix & wp extensies of app’s uit de app store

Technische hulp m.b.t. uw website

Social Media Links of knoppen plaatsen

Extra contactformulier plaatsen

Dit op basis van door u digitaal aangeleverde foto’s, logo, teksten en huisstijl)

Het restylen (veranderen van de lay-out) van je website valt niet onder onderhoud werkzaam heden

 

Doe het zelf U kunt Uw eigen Wix website maken

Get your wix site now

Wilt u zelf een Wix Website maken? Dan is Wix een mooie tool om dit te doen start nu en maak een unieke website met wix!

                                           

 

 

 

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door uw website we kunnen bijvoorbeeld wijzigingen aan een bestaande website snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Waarom onderhouden?

Het kan zijn dat u teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen, maar waarom zou u onderhoud verrichten als u geen wijzigingen heeft? Heel simpel; Een website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe browsers, die wellicht uw website anders weergeven dan u zou willen. Bezoekers verlaten waarschijnlijk voortijdig uw site als deze niet meer helemaal werkt. Niets is zo vervelend als een foutmelding in het contactformulier of de melding “Deze pagina kan niet worden gevonden”.

 

Back to Top