Over ons

Yellowdesign is een jonge, creatieve onderneming waar u terecht kunt voor het ontwikkelen of vernieuwen van uw bedrijfsimago. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het op zetten van wordpress en wix website’s. De focus van Yellowdesign ligt op het creëren van gebruiksvriendelijke websites met een opvallend design.

Het bouwen van een website was een paar jaar geleden nog een zeer technische aangelegenheid. Met wordpress en wix wordt het ineens heel makkelijk om zelf prachtige website’s te maken. Een goede website is nu voor iedereen bereikbaar en betaalbaar.

Wat doet yellowdesign? Yellowdesign combineert  het gemak en de uitgebreide mogelijkheden van wordpress en wix met praktische internet- en websitekennisU krijgt een professionele website en, indien u dit wenst, een Wix cursus, zodat u eenvoudig zelf uw website kunt bijhouden.

 

 

Disclaimer: Yellowdesign is een onafhankelijk bedrijf en is geen onderdeel van Wix.com. Wij werken totaal zelfstandig en gebruiken de software en hosting van Wix.com om websites te bouwen. Deze website maakt gebruik van ‘Non Essential Cookies’ voor analytics. Bij het bezoeken van deze website gaan wij er impliciet van uit dat u hiermee akkoord gaat. Echter als u dit niet wilt ga dan niet verder op deze website.

 

 

 

 

Doe het zelf U kunt Uw eigen Wix website maken

Get your wix site now

Wilt u zelf een Wix Website maken? Dan is Wix een mooie tool om dit te doen start nu en maak een unieke website met wix!

 

Back to Top