Wix Webdesign

WE SPECIALIZE IN BEAUTIFUL, CUSTOMIZED, FUNCTIONAL, WIX WEBSITES

WHY INVEST IN A WIX WEBSITE?

Het bouwen van een website was een paar jaar geleden nog een zeer technische aangelegenheid. Met Wix wordt het ineens heel makkeijk om zelf prachtige websites te maken. Een goede website is nu voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Yellowdesign combineert  het gemak en de uitgebreide mogelijkheden van WIX met praktische internet- en websitekennis. U krijgt een professionele website en, indien u dit wenst, een Wix cursus, zodat u eenvoudig zelf uw website kunt bijhouden.

 

Wix Website Design Service

Wix Basic

Voor de hedendaagse kleine ondernemer, biedt het internet onbegrensde mogelijkheden voor uw bedrijf en het merk die zowel lokaal als internationaal te zien is. Laat ons u helpen met een platform die effectief uw producten en diensten promoot aan de hedendaagse online consument en die zo goed mogelijk te presenteren.

Wix Pro

Wij zijn top-level Wix profs en hebben meer als 100 wix websites ontworpen. Voor Wix websites bieden wij de mogelijkheid om u te helpen uw bedrijf te positioneren met een professionele en betaalbare Wix website. Of het nu je eerste site of een lopende Wix site is dat vernieuwd moet worden, kunnen wij u helpen schitteren!

Wix Ecommerce

Laat ons de Webshop van je droom maken !, speciaal voor uw bedrijf op basis van de inspiratie die u ons geeft! Helemaal mooi, een unieke website in tegenstelling tot alle andere! Zie de details voor wat er in dit pakket zit op basis van een ecommerce website. Pakketten zijn exclusief Wix Premium Hosting

 

Wix Basic

€150,-/eenmalig

 

What we offer
 • 1-3 Page website
 • Op basis van templates
 • HTML5 platform – ook op mobile
 • Klaar in 1 week
Order

Wix Pro

€200,-/eenmalig

 

What we offer
 • 1-6 Page website
 • Base on template Design
 • HTML5 platform – viewable on mobile
 • Free Google Analytics integration
 • Ready in as little as 1 week
Order

Wix Ecommerce

€250,-/eenmalig

 

What we offer
 • 1-6 Page website
 • 5 Product upload
 • HTML5 platform – viewable on mobile
 • Ready in as little as 1 week
Order

 

Yellowdesign compleet wix abonnement

Yellowdesign wix compleet

Wilt u via yellowdesign uw wix website leasen? Dan is Wix compleet iets voor u. Wij zorgen dan voor de betaling bij wix, wix account setup, website bouw, incl gratis nl, com, info domeinnaam, domeinnaam registratie, domein connect en 30/min onderhoud per maand indien nodig. Voor Euro 50,-/m

 

Alle prijzen van yellowdesign zijn inclusief BTW en exclusief de account kosten van WIX zelf. WIX biedt een GRATIS account met reclame of premium accounts vanaf € 11,00 per maand. Zie de Wix website voor meer informatie over de prijzen en pakketten.  Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

 

Alle pakketten zijn inclusief 

Een complete WIX website gebaseerd op een van de honderden prachtige templates.

Gratis nl of com domeinnaam voor 1 jaar

Setup WIX account

Setup Website

Op basis van een Wix design template

Invullen & aanpassen website van pagina’s in uw huisstijl (Op basis van door u digitaal aangeleverde foto’s, logo, teksten en huisstijl)

Social Media Links

Contactformulier

 

Doe het zelf U kunt Uw eigen Wix website maken

Get your wix site now

Wilt u zelf een Wix Website maken? Dan is Wix een mooie tool om dit te doen start nu en maak een unieke website met wix en als het nodig is helpen wij u graag.

                                           

 

 

Wix.com is een toonaangevend web ontwikkelplatform in de cloud met miljoenen gebruikers over de hele wereld. We zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig en makkelijk mooie, professionele websites kan maken. Laat uw creativiteit de vrije loop en breng uw bedrijf zonder kennis van programmeren online. Promoot uw onderneming, stel uw kunst tentoon, maak een online winkel of probeer nieuwe ideeën. Wix is een websitemaker waarmee u gratis een gepersonaliseerde kwalitatieve website kunt maken. Blader door onze collectie prachtige websitetemplates. U vindt hier massa’s mooie ontwerpen die helemaal kunnen worden aangepast.

 

Back to Top